+382 67 532 667; +382 67 215 890
Pon - Sub: 9:00 - 22:00

Usluga prevoza

Specijalizovani smo za prevoz u zemlji ili prevoz u inostranstvu, pojedinaca, manjih ili većih grupa, po povoljnim cenama, bez obzira na mesto polaska ili vaše odredište.

U ponudi imamo vozila kapaciteta 1-21 sedišta, visokog kvaliteta a profesionalno osoblje, dispečeri i vozači, učiniće sve da dobijete vrhunsku uslugu, po povoljnoj ceni.

Korišćenjem sopstvenog voznog parka, kao i saradnjom sa nasim prijateljima možemo vam ponuditi vozila najviše klase, za sve vidove prevoza u našoj zemlji i inostranstvu. Sva vozila se izdaju isključivo sa vozačem.

Individualni ili grupni transferi do i od Aerodroma, razgledanja grada, izleti, putovanja, ekskurzije... Vaš je izbor.. Nebitno ni odakle dolazite i gde idete, učinićemo sve da vam prevoz bude siguran, udoban i pre svega prijatan.

Paleta vozila omogućava vam izbor prema veličini vozila, broju sedišta ili željenom tipu ne utičući na kvalitet pružene usluge.

Sva vozila su nove generacije, turističke klase i sva sa odličnom opremom. Razlikuje ih naziv i broj sedišta.

Naši vozači na željeno odredište odvesće Vas najkraćom, odnosno najekonomičnijom putanjom.

Zato ako idete na poslovno putovanje, na ljetovanje sa porodicom, jednostavno putujete negdje ili imate potrebu za taxi prevozom pod specifičnim uslovima., Naš putnički kombi prevoz je najbolji, najsigurniji i sasvim logičan izbor za Vas, jer za svoj novac zaslužujete najbolje.


O kompaniji

Osnovna djelatnost kompanije je pružanje usluga iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori (rent-a-car usluge), kao i transfera. Auta se mogu preuzeti širom zemlje, uključujući Aerodrom Podgorica i Aerodrom Tivat.
Vaš izbor, naša ponuda!

Dodatne usluge

  • preuzimanje poslije radnog vrijemena
  • neogranicena kilometraža
  • bez doplate za kašnjenje avio letova
  • specijalne cijene za redovne klijente

Pitanja i odgovori

  • Mijenjanje ili otkazivanje rezervacije?
  • Kada se placa iznajmljivanje?